Om eroser
ekte roser

        

         Hva er e-roser blomster? 

 

E-roser er nylig kuttede blomster som går gjennom en unik preserveringsprosess som gjør at blomstene ser naturlige ut ved å opprettholde deres originale fleksibilitet, form, lyshet og vil vare i flere måneder og til og med år. De er 100% naturlige, så-og-si vedlikeholdsfrie, derfor er E-roser en perfekt måte å få dine kjære til å føle seg spesiell.

Selv om produktet går gjennom en prosess som stabiliserer den naturlige planten, bruker ikke prosessen vår noen komponenter som man vanligvis finnes i kunstige blomster, som for eksempel plastikk eller syntetisk stoff.

Våre produkter vokser ikke.

For å sikre at planten holder seg perfekt og ser ut som en levende plante, stopper preserveringen alle de biologiske prosessene som promoterer aldring av planten.

 

        Tørkede roser VS e-roser blomster

En velkjent metode i å tørke blomster er å la dem tørke naturlig. Så fort de er helt tørre, kan de farges og behandles slik at de beholder litt av sitt opprinnelige utseende. Men, de ser harde ut og går fort i stykker, i motsetning til e-roser, selv om det også er en form for tørking, men prosessen er mye mer sofistikert.

Våre produkter er ikke frysetørket eller dehydrert.

Ingen av e-roser sine produkter bruker frysetørking teknikker i preserveringen. Frysetørking ødelegger karakteristikken til produktet som er viktig for å opprettholde et ferskt utseende.

Alle våre produkter er ikke farlig for kjæledyr og mennesker. De utgjør ikke noen helserisiko.

Resultatet er et helt naturlig utseende og form, akkurat som nylig klippede blomster

 100% naturlig

Alle preserverte produkter er ekte, naturlige blomster og planter som har blitt behandlet med en plantebasert og nedbrytbar bevaringsvæske. Ingen giftige stoffer har blitt brukt i prosessen

Økologisk

Preserverte planter er mer effektive en nykuttede blomster, dette er på grunn av deres lange levetid og lave transportkostnader og lagringsplass. Resultatet er at preserverte blomster har en mye lavere karbonavtrykk enn både nykuttede og kunstige blomster. Hjelp å beskytte miljøet en rose av gangen.

Økonomisk

Eroser sine naturlige produkter gir mye verdi for pengene på grunn av deres lange levetid. En av hovedfordelene til preserverte blomster og planter er at de er mer økonomiske enn naturlige produkter på grunn av levetiden. Vanligvis varer preserverte blomster i måneder og til og med år.

       post@eroser.no     

Secure Payments by

EROSER AS - 921 531 001

Copyright @ EROSER AS 2018

Kontakt oss

post@eroser.no